За нас
За нас
GOTCHA® - European TradeМark established 2006 - Bulgaria! 
 
Европейската търговската марка GOTCHA ® е официален спонсор на Федерация Народна топка България за развитието на спорта ДОДЖБОЛ в България.
 
С всяка ваша покупка, вие помагате за развитието на спорта Доджбол /народна топка/ в България.
 
GOTCHA подпомага няколко кампании за развитието на спорта Доджбол в България. Една от тях е "DON'T GIVE UP ON ME!" ( "НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ МЕН!"), с която посещаваме деца без родители в страната като им представяме спорта нагледно и превръщаме денят им в празник.
 
Ако желаете, вие може да подпомогнете нашата дейност или да закупите топки за Доджбол от нас, а когато посетим децата и ги научим да играят, ние ще подарим топките от ваше име !
 
Това е информация за тези, които желаят да подкрепят Федерация Народна топка България/ Dodgeball Federation Bulgaria! Търсим подходящи партньори, съмишленици, спонсори, дарители, инвеститори за отделни събития или за дългосрочно партньорство!
 
Предоставяме ви линк към информацията за реклама на адрес ... http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проект " Народна топка България " на фондация " Kim Reiki " !
Разберете повече за нашата инициатива PLAY WITH US  и за всички наши бъдещи планове за развитието на спорта Доджбол в България!
 
"PLAY dodgeball WITH US !" е друга наша инициатива, с която обикаляме учебните заведения в страната , обучаваме деца, гимназисти и студенти, след което ако желаят, те могат да създадат свой собстен клуб на местно ниво и с наша помощ да развиват спорта Доджбол на местно ниво, да участват в състезания на Федерация народна топка България на четири настилки - на плаж, в зала, на батут, на сняг или навсякъде в природата. 
 
Друга наша инициатива е "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ!", която правим съвместно с Федерация Народна топка България и Фондация Ким Рейки и има за цел : 
 
Популяризиране, развитие, стимулиране и финансиране на:
- талантливи българи. 
- на масовия спорт в страната с цел повишаване на двигателната култура и укрепване на физическото и психическо здраве на българите.
- на хора с изявени способности в сферата на спорта, изкуството, науката и културата. 
- на всяка дейност спомагаща за развитие и утвърждаване на българското национално самочувствие и самосъзнание.
- популяризиране и развитие на общочовешките, обществено-култутните и духовни ценности. 
- спорта ДОДЖБОЛ на национално и международно ниво като обществено достъпен спорт без ограничения на пол, възраст, цвят на кожата, социално положение и т.н. 
 
Всички продукти, които се продават на този онлайн магазин са на Европейската търговска марка GOTCHA® със свидетелство за регистрация в службата на Европейския съюз EUIPO за интелектуална собственост с № 018164611.  Продуктите са собсвено производство на марката, която е собственост на юридическото лице МАДЖИК МЕН СТУДИО ЕООД С БУЛСТАТ BG131218507 СЪС СОБСТВЕНИК И УПРАВИТЕЛ КОНСТАНТИН МИЛАДИНОВ. Всички продукти, които се предлагат в онлайн магазин www.gotcha.bg са интелектуална собственост и по дизайн на лицето Константин Миладинов - Kim Reiki.     
 
Адресът на магазина е  гр. София 1000, ул. Врабча 14
тел. за контакт : +359885948496
имейл арес: magicmanstudio@abv.bg , info@gotcha.bg 
 
 
 
 
 

Dodgeball Europe Glasgow